Anyar

PRODUK

TENTANGURANG

Kami salawasna nurut kana filsafat inovasi téknologi.

TAIZHOU KAZHONGAO SANITARY WARE CO LTD. IS mangrupikeun perusahaan anu kasohor di zhejiang, anu ngadeg taun 1998.

Pabrik urang nutupan wewengkon 20000 lahan méter pasagi, urang ngagaduhan mesin banding ujung otomatis (homag) otomatis, 2 mesin pemotong kayu otomatis (homag). hiji mesin otomatis polishing (homag) mesin. 600 darat kuadrat henteu aya lebu lebu, ruangan lukisan tirai cai, hiji barisan produksi lacquer otomatis sareng hiji saluran produksi tuang baskom otomatis, hiji barisan produksi blister PVC.