• wall mounted luxury Italian design vanity set double sink

    témbok dipasang méwah desain Itali kasombongan diatur tilelep ganda

    Tembok dipasang Kabinet kamar mandi sareng opat laci kai anu ditutup lemes. Méwah sareng modis.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 1200 * 470 * kabinét 580mm kalayan baskom ganda                  

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • wall hang bathroom furniture with countertop basin European design

    témbok ngagantungkeun parabot mandi kalayan baskét countertop desain Éropa

    Tembok ngagantung parabot mandi sareng baskét countertop, desain Éropa kalayan kualitas luhur.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 1200 * 500 * 580mm kabinét sareng baskét countertop       

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 45 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • Noval bathroom vanity with countertop hot sale

    Kamar mandi kameunangan Novél kalayan jual panas countertop

    Kabinet kabinét mandiri gratis sareng dua laci kai anu ditutup lemes, kalayan tilelep countertop.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 1200 * 500 * 730mm kabinét sareng dua baskom                  

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • Luxury design bathroom cabinet with double bowl

    Kabinét kamar mandi desain anu hadé sareng mangkuk ganda

    Tembok dipasang Kabinet kamar mandi sareng opat laci logam nutup lemes, sederhana tapi modis.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 1200 * 490 * 530mm kabinét sareng mangkok ganda 400 * 350 * kolom 1550mm         

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • American style floor bathroom cabinet unit antique design

    Gaya kamar mandi kabinét Amérika gaya desain antik

    Kaméra mandi mandiri gratis kalayan dua panto nutup lemes sareng laci, desain antik.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 1200 * 500 * 850mm kabinét sareng tilelep sareng worktop

    Warna: warna abu-abu atanapi warna lacquer ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun