• Solid surface Free standing Pedestal sink Polymarble basin

    Beungeut padet Free nangtung Pedestal tilelep Polymarble Citarum

    Minimalisis, elegan sareng tepat géométri, cocog pikeun desain kontemporer.
    Nomer item: KZA-1481045
    Bahan: Resin (Batu jieunan / Paraga Padet)
    MOQ: 10pcs
    Dimensi: 450 * 450 * 820mm
    Warna: Bodas herang
    Istilah pamayaran: TT, L / C ningal
    Waktos pangiriman: 40days saatos deposit
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Round Resin Pedestal sink Free standing basin

    Tilas Babakan Resin tilelep Bébas nangtung baskom

    Minimalisis, elegan sareng tepat géométri, cocog pikeun desain kontemporer.
    Nomer item: KZA-1691045
    Bahan: Resin (Batu jieunan / Paraga Padet)
    MOQ: 10pcs
    Dimensi: 450 * 450 * 820mm
    Warna: Bodas herang
    Istilah pamayaran: TT, L / C ningal
    Waktos pangiriman: 40days saatos deposit
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun

     

  • Luxury artificial stone free standing resin wash basin

    Batu témbong jieunan bébas nangtung résin ngumbah baskom

    Minimalisis, elegan sareng tepat géométri, cocog pikeun desain kontemporer.
    Nomer item: KZA-1699045
    Bahan: Resin (Batu jieunan / Paraga Padet)
    MOQ: 10pcs
    Dimensi: 450 * 450 * 820mm
    Warna: Bodas herang
    Istilah pamayaran: TT, L / C ningal
    Waktos pangiriman: 40days saatos deposit
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • High quality Artificial marble floor standing wash basin

    Kualitas lanté Buatan gawai jilid nangtung nyeuseuh baskom

    Minimalisis, elegan sareng tepat géométri, cocog pikeun desain kontemporer.
    Nomer item: KZA-1955045
    Bahan: Resin (Batu jieunan / Paraga Padet)
    MOQ: 10pcs
    Dimensi: 450 * 450 * 900mm
    Warna: Bodas herang
    Istilah pamayaran: TT, L / C ningal
    Waktos pangiriman: 40days saatos deposit
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun
  • Artificial stone Floor standing hand wash basin

    Batu jieunan Lantai nangtung ngumbah leungeun Citarum

    Minimalisis, elegan sareng tepat géométri, cocog pikeun desain kontemporer.
    Nomer item: KZA-1689045
    Bahan: Resin (Batu jieunan / Paraga Padet)
    MOQ: 10pcs
    Dimensi: 450 * 450 * 820mm
    Warna: Bodas herang
    Istilah pamayaran: TT, L / C ningal
    Waktos pangiriman: 40days saatos deposit
    Pelabuhan: Ningbo
    Jaminan: 2 taun