• Spanish style wall mounted small cabinet with top LED light

    Tembok gaya Spanyol dipasang kabinét leutik sareng lampu LED luhur

    Tembok ngagantungkeun Kabinet kamar mandi leutik sareng dua laci nutup lemes, sederhana tapi modis.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 600 * 470 * Kabinét 500mm sareng mangkok

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • Simple European design wall hung bathroom furniture cheap unit

    Tembok desain Éropa sederhana ngagantungkeun parabot mandi kamar mandi anu murah

    Tembok ngagantungkeun parabot mandi anu nganggo dua laci nutup lemes, jual sederhana sareng panas.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 600 * 480 * Kabinét 500mm sareng baskom ngumbah

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun