• floor standing bathroom furniture European popular design

    parabot mandi kamar mandi nangtung desain Éropa populér

    Kabinét kamar mandi nangtung nganggo dua laci nutup lemes, kalayan kabinet lantai. Anyar sareng nganggo kualitas luhur.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 650 * 480 * 850mm kabinét sareng tilelep, 350 * 300 * Kabinet lantai 1300mm      

    Kelir: C101

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun