• Turkey style wall hanging cabinet fashionable design

    Gaya témbok Turki gantung kabinét desain modis

    Tembok nongkrong kabinét kamar mandi sareng dua lawang pikeun muka, sederhana tapi kalayan desain modis.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 480 * Kabinet 540mm nganggo baskom ngumbah       

    Warna: beusi abu, bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • traditional free standing bathroom vanity with mirror cabinet

    kamar mandi mandiri gratis tradisional sareng kabinét eunteung

    Kaméra mandi anu klasik kalayan dua nutup kai kai nutup sareng hiji laci, modis sareng kadatangan anyar.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 480 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah       

    Warna: warna biru bérés atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 45 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • simple UK design bathroom vanity set  with mirror cabinet

    desain kamar mandi UK basajan anu kasampurnaan diatur sareng kabinét eunteung

    Kabinet kamar mandi gratis ngadeg kalayan kabinet kaca, modern sareng anyar.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 480 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah       

    Warna: warna abu-abu atanapi warna lukisan ngaropéa sanésna

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 45 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • simple Spanish style bathroom furniture with concealed handle

    parabot kamar mandi Spanyol basajan kalayan cecekelan anu disumputkeun

    Tembok ngagantung kabinét kamar mandi sareng dua laci kai anu ditutup lemes, sederhana sareng populer.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 480 * Kabinet 505mm sareng baskom ngumbah       

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 45 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • modern design wall hung bathroom cabinet dark grey

    témbok desain modern ngagantung kabinét hideung abu

    Tembok ngagantung kabinét kamar mandi nganggo laci logam panutup lemes. Desain Éropa, elegan sareng bergaya.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 470 * kabinét 580mm kalayan baskom ngumbah

    Kelir: bodas, kulawu atanapi warna lacquer ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • Australian hot sell floor standing  vanity with mirror cabinet

    Gedong panas anu ngajual lantai listrik sareng kabinét eunteung

    Bebas kamar mandian anu mandi kalayan hiji panto nutup lemes sareng dua laci kai. Desain populér Australia, harga promosi.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 455 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun