• wall hung bathroom furniture factory new design

    témbok gantung kamar mandi pabrik desain anyar

    Tembok ngagantungkeun parabot mandi anu nganggo dua laci nutup. Basajan tapi modis.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 480 * Kabinet 500mm sareng baskom ngumbah, 350 * 300 * Sisi kabinét 1200mm       

    Kelir: C102

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • free standing bathroom vanity American style

    kamar mandi gratis nangtung kameunangan gaya Amérika

    Kabinet kamar mandi gratis nangtung kalayan tilu laci nutup lemes. Méwah sareng modis.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Dimensi: 750 * 480 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah, 350 * 300 * 1300mm sisi kabinét       

    Kelir: C101

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun