• hanging bathrooom vanity modern design with good price

    ngagantung desain bathrooom kasombongan modern kalayan harga anu saé

    Tembok ngagantung Mandi Kabinét sareng dua laci anu ditutup lemes ku laci, sederhana sareng jual anu saé.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 800 * 480 * Kabinet 500mm sareng baskom ngumbah, 400 * 350 * Kabinet sisi 1550mm        

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • Free standing solid wood bathroom furniture good quality

    Bébas nangtung jati mandi kamar mandi jati kualitas hadé

    Liwat gratis jati kamar mandi méwah kalayan rak sareng kabinét lantai

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 800 * 490 * 850mm kabinét sareng kabinét samping   

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 45 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • European style wall hung MDF bathroom cabinet unit

    Tembok gaya Éropa ngagantungkeun unit kabinét MDF

    Tembok ngagantungkeun parabot mandi anu nganggo dua laci kai anu ditutup lemes, jual sederhana sareng panas.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 800 * 480 * Kabinet 500mm nganggo baskom cuci, 300 * 250 * budak jangkung 900mm        

    Kelir: kulawu atanapi warna warna lacquer ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun