• wall mounted best selling bathroom cabinet unit with high cabinet

    témbok dipasang paling laris anu kabinét unit kabinét sareng kabinet tinggi

    Tembok dipasang unit kamar mandi kabinét sareng kabinét anu tinggi, sareng dua laci anu nutup lemes. Elegan sareng bergaya.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 650 * 490 * Kabinet 500mm sareng baskom ngumbah, 400 * 350 * Sisi kabinét 1550mm        

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • popular Italian style bathroom furniture with DTC drawer

    parabot kamar mandi Italia populer sareng laci DTC

    Mandi Kabinét sareng dua laci panutup logam lemes, dijual modern sareng panas.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 850 * 490 * Kabinet 500mm kalayan tilelep, 350 * 300 * kabinét 1200mm tinggi        

    Kelir: bodas atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • European style high quality wall hung vanity unit with column

    Témbok Éropa kualitas luhur témbok kasombongan sareng kolom

    Tembok ngagantung Kabinet kamar mandi kalayan dua laci logam, sederhana tapi modis.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 850 * 490 * Kabinet 530mm kalayan baskom ngumbah, 400 * 350 * kolom 1400mm         

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun