• wall hung bathroom vanity with simple design

    témbok ngagantungkeun kamar mandi kasombongan kalayan desain basajan

    Tembok dipasang Kabinet kamar mandi sareng dua tutup nutup lemes, internal sareng rak laras, sareng kabinét sisi.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 470 * Kabinet 530mm kalayan baskom ngumbah, 350 * 300 * Budak jangkung 1200mm         

    Warna: bodas, kulawu, hideung atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • promotion design bathroom cabinet unit with tall boy

    unit desain kamar mandi kabinét promosi sareng budak jangkung

    Tembok ngagantung kabinét kamar mandi sareng dua laci nutup lemes, nyumput slaid. sederhana tapi elegan.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 470 * Kabinet 530mm kalayan baskom ngumbah, 350 * 300 * Budak jangkung 1200mm         

    Warna: bodas, kulawu, hideung atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • New arrival noval design Blum brand bathroom vanity

    Deklarasi kadatangan anyar Rangkaian mandi kamar Blum kasombongan

    Kamandian mandi gratis nangtung kalayan dua laci logam nutup lemes, kalayan harga lumrah.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 480 * Kabinet 850mm sareng baskom ngumbah

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • free standing MDF bathroom furniture with low price

    gratis jati kamar mandi MDF kalayan harga anu murah

    Lantai ngadeg Kabinét mandi kalayan hiji panto nutup anu lemes sareng dua laci kai. Desain jual panas Australia, harga murah.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 455 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • Australian pouplar design floor standing bathroom furniture cheap price

    Lawang desain luar Australia ngawangun jati kamar mandi hargana murah

    Lantai nangtung Jandéla kamar mandi sareng dua tutup kai anu lemes sareng hiji laci nutup lemes, desain klasik.

    Bahan: MDF / lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 470 * Kabinet 850mm kalayan tilelep

    Kelir: bodas, hideung atanapi warna lukisan ngaropéa anu sanés

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • 304 stainless steel bathroom vanity with top quality

    304 kasanggupan baja stainless steel kalayan kualitas luhur

    304 baja tahan karat gratis kasombongan sareng baskét countertop, modis.

    Bahan: lapis

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 500 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah

    Kelir: bodas atanapi warna lacquer anu ngaropéa séjén

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun