• wall mounted MDF bathroom vanity with miror with shelf

    témbok dipasang MDF mandi kasombongan sareng miror sareng rak

    Tembok dipasang kasombongan kamar mandi sareng dua laci nutup lemes. Basajan tapi populer ..

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 480 * Kabinet 500mm kalayan tilelep, 350 * 300 * kabinét 1200mm tinggi       

    Kelir: C103

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun