Tentang Kami

TAIZHOU KAZHONGAO SANITARY WARE CO LTD. IS a perusahaan anu kasohor di zhejiang, anu ngadeg dina taun 1998.

Pabrik urang nutupan wewengkon 20000 lahan méter pasagi, urang ngagaduhan mesin banding ujung otomatis (homag) otomatis, 2 mesin pemotong kayu otomatis (homag). hiji mesin otomatis polishing (homag) mesin. 600 darat kuadrat henteu aya lebu lebu, ruangan lukisan tirai cai, hiji barisan produksi lacquer otomatis sareng hiji saluran produksi tuang baskom otomatis, hiji barisan produksi blister PVC.

Budaya Budaya perusahaan

Kami salawasna nurut kana filsafat inovasi téknologi, inovasi manajemén,, samentawis éta, kami nunjukeun prioritas kualitas, punjulna salaku palsapah bisnis. Produk urang kalintang populer di pasar domestik, naon deui, produk kami diékspor saé pisan di Éropa, Amérika, tengah wétan sareng kidul Amérika Serikat langkung ti 50 nagara sareng daérah.

Kauntungannana

Kami ngagaduhan kasombongan anu béda-béda, sapertos rubah banding kasombongan, kualitas lacquer kualitas luhur, kasombongan veneer, kasombongan busa PVC. produk urang tiasa nyayogikeun sarat palanggan profésional.

Kami ngagaduhan kategori ageung sareng desain noval pikeun baskom cuci, Kami nganggo prosés produksi ngarah pikeun baskom, baskom urang aman sareng enviromental.we suksés ngalakukeun OEM kanggo perusahaan seveal anu kondang.

Bathtubs kami ningkat dina pamrosesan prosés produksi baskom, anu mangrupikeun pilihan panginten pikeun sababaraha desainer proyék. Salajengna, sababaraha hotél ranté merek terkenal global anu nunjuk urang ngahasilkeun pikeun aranjeunna.