Big Acara

2018 JAN

Dina raraga dilegakeun pasar AS, urang ngahadiran KBIS di Orlando , pawon sareng kamar mandi ékspor didaptarkeun dina rentang anti dumping, pasar AS parantos minggon ti taun ieu

2016 DEC

2016 DEC Produk kami ditarima ku nagara timur tengah laun, kanggo dilegakeun nagara esat tengah, urang ngadatangan lima dubai ageung adil

2011 April

2011-4-15 Kami nunjukkeun kabinet kamar mandi kami pikeun ngimpor china sareng ékspor waktos anu saé sareng hasil échivement suksés.

2008 April

2008-4-5 , urang ngalih kana pangkalan produksi anyar, anu legana 20000 lahan persegi lahan, ukuran konstruksi: 25000 meter pasagi.

2007 April 

2007 April Kami nampilkeun produk kami dina pamasangan masjid di russia sareng damel sababaraha kamar. Pertama kali pikeun urang hadir dina paméran oversea