Pabrik Pabrik

Taizhou kazhognao sanitary ware co ltd basa produksi, 20000 tanah pasagi, lima gedung standar morden, ukuran konstruksi: 25000 méter pasagi.

4sets mesin bading tepi ujung CNC, anu diimpor sareng bungkusan aslina tina perusahaan gumpayan germany.

Hiji garéja produksi baskom jieunan.

Salah sahiji mesin ngagosok kayu otomatis anu diimpor ti homag di germany.