Gratis stainless steel konstruksi konstruksi melamin kasombongan kamar mandi

Katerangan Singkat:

gratis nangtung ngawangun desain kamar mandi kabinét anu hadé

Bahan: MFC

MOQ: 10 PCS

Diménsi: 120CM

Warna: Sakur warna melamin di kisaran kami

Pelabuhan: Ningbo, Cina

Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

Jaminan: 2 taun


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Modél No. KZA-1908120
Ukuran Kabinet: 1200 * 500 * 730mmCitarum: 560 * 410 * 150mmEunteung: 1200 * 650 * 20mm
Bahan 1) Kabinét: partikel papan / MDF / lapis
2) Citarum: résin
3) Eunteung: Eunteung koper 5mm bébas tanpa lampu.
4) laci nganggo geser kotak logam tipis lemes
Warna Sakur warna melamin di kisaran kami
Kabinet Rampung Melamin
Pakét 7 lapisan dobel standar karton éksporate, perlindungan busa sudut

1.Aluminium hanger, tés beurat 100 KG
2.Assembling atanapi KD sayogi
Permukaan melamin kelembapan 3.Anti sareng banding tepi PVC
4.Formaldehida ngaleupaskeun standar Éropa atanapi Amérika sayogi

Ventilasi kamar mandi 1.Keep sareng garing
Kabinet 2.Clean geuwat upami aya cai anu tinggaleun
3.Larak jauh tinta, lipstik atanapi lukisan warna-warni


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami