Warta

  • Desain kamar mandi KZOAO, Husus sareng Anyar

    Kamar mandi sajaba ti dapur, daérah anu paling penting di bumi. Henteu kakantun aranjeunna leres-leres diperyogikeun, saé sareng gaya. Kamar mandi cocog pisan sareng desain bumi modéren. KZOAO 2021 Desain kabinét kamar mandi anyar, didamel tina lempengan batu, nungtun trend industri.
    Maca deui
  • Parentah Perawatan Kabinet Mandi

      Kabinet kamar mandi KZOAO didamel tina papan Partikel, MDF sareng bahan lapis. Pikeun tetep ngagunakeun perabotan anu hadé, mangga turutan instruksi ieu sacara saksama sateuacan ngamimitian pas. Iklaskeun jati dina permukaan anu lemes pikeun ngahindaran karusakan sapertos scuffs atanapi goresan sareng mariksa salaku kasalahan naon ...
    Maca deui
  • Nalika milih pangeusi bak mandi, jantenkeun nyalira

    Kami arepkeun anjeun resep produk anu kami nyarankeun! Sadayana dipilih sacara independen ku éditor urang. Ngan anjeun terang, BuzzFeed tiasa ngumpulkeun pangsa penjualan atanapi santunan sanés tina tautan dina halaman ieu upami anjeun mutuskeun balanja ti aranjeunna. Oh, sareng FYI - harga akurat sareng barang dina stok sakumaha ...
    Maca deui
  • Kumaha Cara Héjo: Di Kamar Mandi

    Kamar mandi mangrupikeun kamar dimana urang ngamimitian sareng mungkas unggal dinten, kalayan rupa-rupa rutinitas beberesih anu dirancang pikeun ngajaga urang tetep séhat. Anehna, yén rohangan anu urang bersihkeun waos, kulit urang sareng sésa awak urang (teu kakantun miceun limbah urang) sering dieusian ku bahan kimia toksik, sareng, ...
    Maca deui
  • Naon matéri wei Yu? Naon metoda pangropéa tina Wei Yu?

    cara naon anu dijaga wei Yu? 1, dina panggunaan sadayana pikeun émut yén kamar mandi ngagaduhan tapak tatu kedah diperbaiki tepat waktos, janten urang tiasa teras-terasan nganggo. Entong ngalih sacara pribadi saatos wei Yu dipasang, ngalihkeun posisi hoyong ngahubungi tanaga ahli. Entong nganggo benda susah pikeun sambel, pencét ...
    Maca deui
  • Produksi aman 500 dinten

    Dugi ka ayeuna, target kontrol produksi kaamanan sanitary kazhongao taizhou parantos dieusian 500 dinten catetan zoro, anu ngarusak rékaman produksi pangpanjangna anu aman. Kami teras-terasan taat ka prinsip jalma –dicetak, ngamajukeun konsép heula kaamanan, ningkatkeun kasadaran kaamanan pagawé, ngamajukeun saf ...
    Maca deui
  • Paméran Shanghai

    Taizhou kazhongao sanitary ware co ltd bakal ningalikeun produk pangénggalna kami di Dapur & Mandi Cina, Shanghai, anu bakal dilaksanakeun salami 15 Juli dugi ka 17 Juli 2020, Alamat: SHANGHAI BARU pusat pameran internasional Booth No: E5 B26 Tel: 1898652888
    Maca deui