• wall mounted MDF bathroom vanity with miror with shelf

    témbok dipasang MDF mandi kasombongan sareng miror sareng rak

    Tembok dipasang kasombongan kamar mandi sareng dua laci nutup lemes. Basajan tapi populer ..

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 900 * 480 * Kabinet 500mm kalayan tilelep, 350 * 300 * kabinét 1200mm tinggi       

    Kelir: C103

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • wall hung bathroom furniture factory new design

    témbok gantung kamar mandi pabrik desain anyar

    Tembok ngagantungkeun parabot mandi anu nganggo dua laci nutup. Basajan tapi modis.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 750 * 480 * Kabinet 500mm sareng baskom ngumbah, 350 * 300 * Sisi kabinét 1200mm       

    Kelir: C102

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • free standing bathroom vanity American style

    kamar mandi gratis nangtung kameunangan gaya Amérika

    Kabinet kamar mandi gratis nangtung kalayan tilu laci nutup lemes. Méwah sareng modis.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Dimensi: 750 * 480 * 850mm kabinét sareng baskom ngumbah, 350 * 300 * 1300mm sisi kabinét       

    Kelir: C101

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun

  • floor standing bathroom furniture European popular design

    parabot mandi kamar mandi nangtung desain Éropa populér

    Kabinét kamar mandi nangtung nganggo dua laci nutup lemes, kalayan kabinet lantai. Anyar sareng nganggo kualitas luhur.

    Bahan: MDF

    MOQ: 10 PCS

    Ukuran: 650 * 480 * 850mm kabinét sareng tilelep, 350 * 300 * Kabinet lantai 1300mm      

    Kelir: C101

    Pelabuhan: Ningbo, Cina

    Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

    Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

    Jaminan: 2 taun