Tembok dipasang 304 stainless steel melamin parabot mandi

Katerangan Singkat:

profil baja hideung stainless steel kabinét mandi

Bahan: MFC

MOQ: 10 PCS

Diménsi: 80CM

Warna: Sakur warna melamin di kisaran kami

Pelabuhan: Ningbo, Cina

Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

Jaminan: 2 taun


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Modél No. KZA-2032080
Ukuran Kabinet: 800 * 480 * 480mmCitarum: 800 * 480 * 25mmEunteung: 800 * 550 * 35mm
Bahan 1) Kabinét: partikel papan / MDF / lapis
2) Citarum: résin
3) Eunteung: Eunteung koper 5mm bébas tanpa lampu.
4) laci 1 nganggo kacilakaan anu dipingpin ku slide panutup anu lembut,
Warna Sakur warna melamin di kisaran kami
Kabinet Rampung Melamin
Pakét 7 lapisan dobel standar karton éksporate, perlindungan busa sudut

1.Aluminium hanger, tés beurat 100 KG
2.Assembling atanapi KD sayogi
Permukaan melamin kelembapan 3.Anti sareng banding tepi PVC
4.Formaldehida ngaleupaskeun standar Éropa atanapi Amérika sayogi

Ventilasi kamar mandi 1.Keep sareng garing
Kabinet 2.Clean geuwat upami aya cai anu tinggaleun
3.Larak jauh tinta, lipstik atanapi lukisan warna-warni


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami