Tembok dipasang quartz handapeun handapeun tilelep melamin kasucian-2020120

Katerangan Singkat:

témbok dipasang desain kamar mandi kabinét anu hadé

Bahan: MFC

MOQ: 10 PCS

Diménsi: 120CM

Warna: Sakur warna melamin di kisaran kami

Pelabuhan: Ningbo, Cina

Istilah pamayaran: T / T, Irrevocable L / C dina payuneun

Waktu kiriman: 30 dinten damel saatos nampi 30% deposit atanapi asli LC.

Jaminan: 2 taun


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Modél No. KZA-2020120
Ukuran Kabinet: 1200 * 500 * 480mmCitarum: 1200 * 500 * 25mmEunteung: 550 * 750 * 35mm
Bahan 1) Kabinét: partikel papan / MDF / lapis
2) Citarum: résin
3) Eunteung: Eunteung koper 5mm bébas tanpa lampu.
4) laci sareng tutup lemes dina ngageser handapeunna
Warna Sakur warna melamin di kisaran kami
Kabinet Rampung Melamin
Pakét 7 lapisan dobel standar karton éksporate, perlindungan busa sudut

1.Aluminium hanger, tés beurat 100 KG
2.Assembling atanapi KD sayogi
Permukaan melamin kelembapan 3.Anti sareng banding tepi PVC
4.Formaldehida ngaleupaskeun standar Éropa atanapi Amérika sayogi

Ventilasi kamar mandi 1.Keep sareng garing
Kabinet 2.Clean geuwat upami aya cai anu tinggaleun
3.Larak jauh tinta, lipstik atanapi lukisan warna-warni


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami